TEMPERÁLT SZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁROZÁS A TRANS-SPEDNÉL

TEMPERÁLT SZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁROZÁS A TRANS-SPEDNÉL

Temperált szállítás a Trans-Spednél

 

A Trans-Sped hűtős flottája megfelelő időben, mennyiségben és minőségben juttatja el a fagyasztott, hűtött árukat, gyógyszereket és élelmiszereket a rendeltetési helyükre. Mindezt anélkül, hogy az ügyfélnek menet közben foglalkoznia kellene a folyamattal.

Cégünk Európa teljes területére, a FÁK-országokba, és a Közel-Kelet egyes országaiba is fuvaroz

 

Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat a megbízható szállítási idők, valamint a pontos és gyors teljesítés jellemzi. Járműveink mindegyike EURO 6-os környezetvédelmi osztályú, a flottánk átlagéletkora nem haladja meg a 1.5 évet. Mindegyik gépjármű GPS nyomkövetővel felszerelt, felépítményét és hűtőberendezését tekintve műszakilag kifogástalan és rendszeresen ellenőrzött, karbantartott.

 

 

Kérj tőlünk ajánlatot!

 

SPECIÁLIS KÖVETELMÉNYEKNEK IS MEGFELELÜNK

 

Komplex, átfogó minőségirányítási rendszer biztosítja a magas minőségű szolgáltatást. A Trans-Sped rendelkezik:

  1. TAPA TSR tanúsítással, mely a szállítóeszközökre és a folyamatban minden közreműködőre nézve magas biztonsági követelményrendszer szerinti fuvarteljesítést garantál szigorú felügyelet alatt.
  2. IFS Logistics tanúsítással, amely az élelmiszer-szállításban jelent magas szintű követelményrendszer szerinti teljesítést, amely során gyorsfagyasztott gyümölcs és zöldség, nyers, félkész és késztermék, valamint hűtött, fagyasztott húsáru, nyers, félkész és késztermék kerülnek szállításra.
  3. Pharma Certificate minősítéssel, mely az Európai Bizottság gyógyszerszállítással kapcsolatos iránymutatásának, az ún GDP-nek (Good Distribution Practice) való megfelelést garantálja.

 

 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 

Kérje ön is egyedi ajánlatunkat, a szolgáltatást teljes mértékben az igényeire tudjuk szabni!

 

Kérj tőlünk gyors ajánlatot!

 

Temperált raktározás a Trans-Spednél

A Trans-Sped temperált raktározási szolgáltatását magas minőségű, környezetbarát raktárakban végzi. A korszerű gépparknak és a szakképzett kollégáknak köszönhetően, garantált a szolgáltatás minősége!

 


További részletek: Trans-Sped közúti szállítmányozás és fuvarozás