Trans-Sped ZERO – csomagolásmentes kiszállítás a fenntartható logisztikáért

Trans-Sped ZERO – csomagolásmentes kiszállítás a fenntartható logisztikáért
A Trans-Sped egyik kiemelt küldetése a logisztika hatékonyabbá, környezetbarátabbá tétele. Ennek keretében 2021 végén elindítottuk ZERO nevű szolgáltatásunkat, amely először a nagytarcsai fulfillment központunkból tett lehetővé egyszer használatos csomagolástól mentes kiszállítást az e-kereskedelemben aktív partnereink számára, mára pedig már raktárlogisztikai szolgáltatás nélkül is elérhető. Ez a szolgáltatás ma már országosan is elérhető.

 

A Trans-Sped ZERO kiszállítás a hagyományos megoldásoknál környezetbarátabb áruszállítást tesz lehetővé. A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki, zárható, többször használatos ládák rendszeresítésével, teljesen csomagolóanyag-mentesen. A vásárlók a megrendelt termékeket egy láda segítségével veszik át a futártól, majd miután kipakolták azt, a láda visszakerül a rendszerbe.


A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki. Eldobható csomagolóanyag-mentesen, azaz a termékek pusztán saját csomagolásukban érkeznek Hozzád. Zárható, többször használatos dobozban. Így Te is segítesz a környezettudatossággal, miközben a ZERO járatok is optimalizált útvonalon közlekednek: a kiszállításhoz használt kartondoboz, de a térkitöltő anyagok hulladékától is mentesül az online rendelési és kiszállítási folyamat.

 

Kérj tőlünk gyors ajánlatot!

 

Költséghatékony, zöld e-kereskedelmi szolgáltatás

 

 

Az e-kereskedelem zöldítése a Trans-Sped egyik fontos küldetése, melynek egyik eleme az egyszer használatos csomagolástól mentes kiszállítás. A környezetvédelmi szempontok mellett költségcsökkentést is biztosítunk a webáruházaknak azáltal, hogy nem kell csomagonként több száz forintnyi csomagoló és térkitöltő anyagot felhasználniuk. A Trans-Sped ZERO egy egyedülálló megoldás a maga területén, ami egyaránt elnyerte a megbízóink és az ügyfeleik magas szintű elégedettségét.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

E-kereskedelmi fulfillment szolgáltatás

A Trans-Sped e-kereskedelmi szolgáltatása olyan teljes körű logisztikai kiszolgálást biztosít a nagyobb forgalommal vagy speciális kezelést igénylő áruval dolgozó webáruházaknak, ami a hazai piacon korlátozottan elérhető. Az e-kereskedelmi logisztika vagy fulfillment szolgáltatás lényege, hogy kifejezetten az online kereskedelem igényeire kínál megoldást.

 

 

 

Nagytarcsai fulfillment szolgáltatásunk komplex módon kezeli ügyfeleink kihívásait: a raktározást, árumozgatást, csomagolást, címkézést és kiszállítást szakértő kollégáink végzik. A rendszer skálázhatóságának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél forgalmához, könnyen lekövetjük a termékek méretbeli és kosár darabszámbeli változásait, így arányos költségek mellett hosszú távon is gazdasági előnyt biztosítunk ügyfeleinknek.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Elérhetőség

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu címen. Illetve, amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni, kérjük, keresse a legközelebbi értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen: 

 

Név: Pápai Anna
E-mail cím: papai.anna@trans-sped.hu
Telefonszám: +36203579015