Nyiss újabb szakmai kihívások felé Tatán és környékén - Válaszd te is a Trans-Spedet!

Nyiss újabb szakmai kihívások felé Tatán és környékén - Válaszd te is a Trans-Spedet!
A Trans-Spednél valljuk, hogy a gépek nyelvén beszélni tudomány, a tehergépjármű-vezetés életérzés, egy-egy raktárkomplexumban való munkavégzés pedig minden nap újabbnál újabb, izgalmas kalandokat rejt!

 

Köztünk a helyed, ha te is úgy gondolod, hogy a logisztikai szakma jóval több, mint egy egyszerű munka: valódi hivatás, mely a cégek profitábilis működésének láthatatlan, ám nélkülözhetetlen fogaskereke, és egyben az üzleti siker záloga! 

 

MILYEN TEVÉKENYSÉGEKET VÉGZÜNK TATÁN ÉS KÖRNYÉKÉN? 

A tatai térségben jelenleg három féle fő tevekénységet végzünk - raktárlogisztikát, vámügyintézést, valamint közúti szállítmányozást és fuvarozást - 144 kollégánk aktív részvételével. Kiemelt figyelmet fordítunk Vevőink elvárásaira, a jogszabályok és előírások, valamint a minőségi és munkabiztonsági követelmények és a biztonságos üzemeltetési kritériumok maximális betartására. Küldetésünknek tekintjük, hogy hozzáadott értéket nyújtsunk, annak érdekében, hogy Megbízóink zavartalanul végezhessék tevékenységeiket és a megfelelő minőséget elérhessék.

 

 

JELENTKEZZ A TRANS-SPED ÁLLÁSAIRA A TATAI TÉRSÉGBEN!

Valósítsad meg karriercéljaidat Tatán és környékén, egy stabil és megbízható munkáltatónál, aki hosszútávra tervez veled! 

Anyagmozgatás, logisztikai adminisztráció, vagy éppen tehergépjármű-vezetés, akár nemzetközi színtéren? – ilyen és ehhez hasonló munkaköreink csak rád várnak a Trans-Spednél! 

 

Kattints, és böngéssz nyitott pozícióink között!

 

 

MIT KÍNÁL NEKED A TRANS-SPED?  

 

 

TÉGED IS VÁR A TRANS-SPED CSALÁD! 

A Trans-Sped magyar családi tulajdonban lévő vállalat, mely 1990 óta jelen a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt 3 évtizedben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatainkkal, országos irodahálózatunkkal és divízióinkkal egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk.

Vállalatunk sikerének kulcsa elkötelezett munkavállalóinkban rejlik. Törekszünk arra, hogy megőrizzük a munkahelyünk családias hangulatát, fontos számunkra, hogy a kollégák közösségként gondoljanak egymásra. A Trans-Spednél hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényező. A családbarát szempontok iránti elkötelezettségünk hiteles bizonyítékául szolgál, hogy a Trans-Sped hivatalosan is elnyerte a Családbarát Munkahely minősítését.

 

ŐK IS A TRANS-SPEDET VÁLASZTOTTÁK!

Ha kíváncsi vagy a kollégáink itt töltött ideje alatt szerzett tapasztalataira és emlékeire, akkor olvasd el a velük készült interjúkat!

 

Hol találsz meg minket?

 
Tata

 

Környe