Elköteleződés a budapesti régió mellett - Nagytarcsán nyitottunk logisztikai központot

Elköteleződés a budapesti régió mellett - Nagytarcsán nyitottunk logisztikai központot
Betekintő: 2021 tavaszán Nagytarcsán egy új, 20.000 m²-es raktárbázis biztosítja majd a gyártó- és feldolgozóiparban működő vállalatok, a 3000 csomag/hó feletti forgalmat bonyolító e-kereskedők számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokra alkalmas helyszínt.

A Trans-Sped komplex logisztikai szolgáltatási palettával rendelkezeő vállalatcsoport; szolgáltatásai lefedik a logisztikai folyamatok egészét a raktárépítéstől és raktárlogisztikától a fuvarozáson, szállítmányozáson át a vámügyintézésig. A debreceni székhelyű cég hosszú távú tervei között azonban kiemelt helyen szerepel az intenzívebb jelenlét a Budapest körüli régióban. 

 

 

A vállalat folyamatosan alkalmazkodik a változó piaci igényekhez, és a kor kihívásainak megfelelő technológiai hátteret, valamint komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt partnereinek a raktározás területén is.

 

 

Árajánlat! 

 

Miért ideális választás a Trans-Sped nagytarcsai logisztikai központja?

 

Nagytarcsa Budapest és Pest megye közvetlen határán elhelyezkedő település, amelyet délről az M0-s, keletről az M31-es autópálya határol. Az új, már közel 20.000 m²-es raktár a Budapest elkerülését segítő M0-s körgyűrű 55. kilométerénél, a Nagytarcsa– Rákosliget lehajtó lábánál, a nagytarcsai oldalon található, attól mindössze 200 m-re.

A raktár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 20 km-re, a nagyobb vasúti és folyami konténerrakodó telephelyek 25 km-es körzetében helyezkedik el, így Budapest közelsége rendkívüli lehetőséget biztosít a piaci szereplők részére.

 

 

 

Árajánlat! 

 

Milyen technikai paraméterekkel rendelkezik a csarnok?

 

A raktárban megbízói igénytől függően számos tárolási mód kialakítására nyílik lehetőség, legyen szó például normál folyosós, szűkfolyosós, polcos, vagy éppen tömbös tárolásról. Az adott feladat függvényében elképzelhető olyan megoldás is, hogy az anyagmozgatási folyamatokat egyéb (pl. conveyoros) rendszerek segítsék.

 

 

A raktár hasznos belmagassága 12 m. A raktár a szűkfolyosós rendszer követelményeinek is megfelel, eszerint a padozat a DIN 15185 szabvány alapján minősített. A tárolási rendszert a megbízó speciális igényeire szabva alakítjuk ki. A beérkező áruk fogadására 7 db dokkolókapu és 1 db ferde rámpa áll jelenleg rendelkezésre. Tetőfelületi felülvilágítók biztosítják a természetes megvilágítást. A mesterséges fényt a raktári tevékenységhez állítottuk be, a manipulációs területek munkáját pedig nagyobb fényerősségű LED-es világítótestek segítik.

 

Árajánlat! 

 

Milyen további szolgáltatásokat kínálunk leendő partnereinknek?

 

E-kereskedelmi fullfilment szolgáltatás

A Trans-Sped új szolgáltatása olyan teljes körű logisztikai kiszolgálást biztosít a nagyobb forgalommal vagy speciális kezelést igénylő áruval dolgozó webáruházaknak, ami a hazai piacon korlátozottan elérhető. Az e-kereskedelmi logisztika vagy fulfillment szolgáltatás lényege, hogy kifejezetten az online kereskedelem igényeire kínál megoldást. 

 

Raktárlogisztikai kiszolgálás 

A Trans-Sped Magyarországon több mint 200.000 m2 területen végez raktározási tevékenységet, több mint 200 db targoncával és emelőgéppel, fejlett informatikai háttérrel.

 

Közúti, tengeri és légi, valamint konténeres szállítmányozás

A Trans-Sped szállítmányozási és fuvarozási szolgáltatása megfizethető megoldást jelent saját, korszerű flottájával, felkészült szakembergárdával és auditált alvállalkozóival. Belföldre, valamint Európa egész területére és a FÁK-országokba rendszeresen indítunk tehergépjárműveket. Az ATLAS Network magyarországi képviselőjeként pedig a Trans-Sped a világ minden jelentős tengeri és légi kikötőjében rendelkezik szerződött partnerirodával.

 

Vámügyintézés

A teljes körű export és import vámügynökségi szolgáltatást a Trans-Sped Magyarországon több telephelyen is végzi. Széles körű engedélyei segítségével biztosítja a megbízók árujának zökkenőmentes és gyors határátléptetését. Évente több mint 20000 vámkezelést végez. Vállalatunk AEO F engedéllyel rendelkezik.

 

Árajánlat!