Gyűjtő szállítmányozási szolgáltatás a Trans-Spednél

Gyűjtő szállítmányozási szolgáltatás a Trans-Spednél

A Trans-Sped gyűjtő szállítmányozási szolgáltatása az áru szállításának logisztikai terhétől szabadítja meg az ügyfeleket. Megbízóink áruit megfelelő időben, mennyiségben és minőségben juttatjuk el a rendeltetési helyre anélkül, hogy az ügyfélnek ezzel menet közben foglalkoznia kellene. Gyűjtő szállítási szolgáltatásunk lehetőséget nyújt kisebb vagy nagyobb méretű árujának rendszeres, célországtól függően akár napi vagy heti indulású szállítására.

 

 

A Trans-Sped északi és keleti piacokon szerzett gyűjtőforgalmi tapasztalata sokrétű. Nemzetközi gyűjtő szállítási szolgáltatásunk magas minőséget képvisel és piacvezető Finnország, a Balti államok, Skandinávia és Törökország viszonylatában. Emellett célállomásaink között szerepel még a Balkán-félsziget, Nyugat és Kelet-Európa, valamint a Közel-Kelet.

 

Kérj tőlünk ajánlatot!

 

 

Napi és heti járatok

A Trans-Sped az északi és keleti piacok gyűjtőforgalmi szakértője. A Baltikum és Finnország tapasztalt szállítmányozójaként együttműködünk Skandinávia és Törökország logisztikai
piacvezető partnereivel, járataink napi és heti rendszerességgel indulnak a térségbe.ÚJ szolgáltatási területeink: 
Bulgária, Belgium, Hollandia és Szerbia

 

 

 

 

 

 

Kérj tőlünk ajánlatot!

 

 

Megbízható szállítási idők, pontos és gyors teljesítés

Gyűjtő szállítási szolgáltatásunk kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik, partnereink korszerű terminálokkal szolgálják ki megbízóinkat nemzetközi gyűjtőpontjainkon. Az áruk további elosztását országos disztribúciós rendszereink biztosítják, melyek minden érintett célországban megtalálhatók.

Háztól-házig szállítást is biztosítunk, ügyfelünk egyedi igénye szerint.

Kiterjedt szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező kollégáink a vevőkkel anyanyelvükön kommunikálnak, ezzel megkönnyítve a szállítmányozási folyamatot.

 

 

Az Európai Unión kívülre szállított termékek esetén a célországtól függően eltérő vámszabályozások lehetnek érvényben. A Trans-Sped Vámügyintézési üzletága készséggel áll rendelkezésére, teljes körű export és import szolgáltatásunk hatékonyan megoldja a vámkezeléssel kapcsolatos feladatokat és problémákat, így ügyfeleink a számukra fontosabb üzleti kérdésekre fókuszálhatnak.

A Trans-Sped a megjelölt célországokon túl kontinenseken átívelő szállítmányozási szolgáltatást is kínál. Légi és tengeri szállítmányozással foglalkozó üzletágunk a világ egyik végéről a másikra szállítja az ügyfelek áruját, akár teljes körű, háztól-házig szolgáltatással kiegészítve.

Kérje ingyenes ajánlatunkat, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról szakértő kollégáinktól!

 

 

Kérj tőlünk ajánlatot!