Kiadó raktár Székesfehérváron

Bérelhető raktárak, akár már néhány 100 négyzetmétertől Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Parkban.

A Trans-Sped Csoport 30 éve végez raktározási tevékenységet országosan több mint 200.000 m² területen. 

2021. március 1-től 3568 m2, július 1-től további 1889 m2 irodai és szociális területtel rendelkező raktár bérelhető Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Parkban.

 

Raktár tulajdnoságai:

 

Kérj tőlünk gyors ajánlatot!

 

Az ipari park szolgáltatásai:

Elérhető logisztikai szolgáltatások:

 

Ajánlatkérés: ajanlat@trans-sped.hu

 

Az ország bármely pontján ki tudjuk szolgálni megrendelőinket

A Trans-Sped Magyarország egyik legnagyobb hazai magán tulajdonú logisztikai cége, 30 évnyi tapasztalattal. Nem csupán raktározással, de termelési logisztikával és szállítmányozással is foglalkozunk, így a termék-előállítás teljes folyamatát értjük, és ki is tudjuk szolgálni logisztikával az alapanyagok beszállításától a kereskedőkhöz kiszállításig.

Raktárlogisztikai megrendelőink között megtalálhatók egészségügyi gyártócégek, autóipari beszállítók, kiskereskedelmi láncok, olajipari, gyógyszeripari és higiéniai termékeket előállító FMCG-vállalatok is.

A Trans-Sped raktárlogisztikai ügyfeleit Magyarország 14 pontján több mint 200 000 m² raktárkapacitás és 360 fős stáb szolgálja ki. Ennél is fontosabb azonban, hogy az országban bárhol képesek vagyunk a megrendelő igényeinek megfelelő raktárlogisztikai szolgáltatás biztosítására, akár a jelenlegi telephelyeinktől távol is.

 

 

Vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot!