Nagytarcsai logisztikai központ

Nagytarcsai logisztikai központ

A Trans-Sped komplex logisztikai szolgáltatási palettával rendelkező vállalatcsoport; szolgáltatásai lefedik a logisztikai folyamatok egészét a raktárépítéstől és raktárlogisztikától a fuvarozáson, szállítmányozáson át a vámügyintézésig. 2021 tavaszán Nagytarcsán egy új, több mint 20.000 m²-es raktárbázis kezdte meg működését, ahol  a gyártó- és feldolgozóiparban működő vállalatok és a 3000 csomag/hó feletti forgalmat bonyolító e-kereskedők számára a legmagasabb szintű komplex logisztikai szolgáltatásokat biztosítjuk.

 

 

MIÉRT IDEÁLIS VÁLASZTÁS A TRANS-SPED NAGYTARCSAI LOGISZTIKAI KÖZPONTJA?

 

 

Nagytarcsa Budapest és Pest megye közvetlen határán elhelyezkedő település, amelyet délről az M0-s, keletről az M31-es autópálya határol. A több mint 20.000 m²-es raktár a Budapest elkerülését segítő M0-s körgyűrű 55. kilométerénél, a Nagytarcsa– Rákosliget lehajtó lábánál, a nagytarcsai oldalon található, attól mindössze 200 m-re.

A raktár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 20 km-re, a nagyobb vasúti és folyami konténerrakodó telephelyek 25 km-es körzetében helyezkedik el, így Budapest közelsége rendkívüli lehetőséget biztosít a piaci szereplők részére.

 

Kérj tőlünk gyorsan ajánlatot!

 

MILYEN TECHNIKAI PARAMÉTEREKKEL RENDELKEZIK A CSARNOK?

 

 

A nagytarcsai logisztikai központ a Trans-Sped egyik kiemelkedő technikai lehetőségekkel rendelkező raktára, ami a speciális tárolási elvárásoknak is megfelel. A bérelhető raktárterület a megbízó igényei szerint további csarnokokra is szeparálható, így többféle tárolási rendszer is kialakítható abban. Szükség szerint akár már a néhány száz, de a több ezer négyzetméteres igényeket is ki tudjuk szolgálni.

A raktárban a megbízó kéréseitől függően számos tárolási mód kialakítására nyílik lehetőség, legyen szó például normál folyosós, szűkfolyosós, polcos, vagy éppen tömbös tárolásról. Az adott feladat függvényében elképzelhető olyan megoldás is, hogy az anyagmozgatási folyamatokat egyéb (pl. conveyoros) rendszerek segítsék.

 

 

A raktár hasznos belmagassága 12 méter. A raktár a szűkfolyosós rendszer követelményeinek is megfelel, eszerint a padozat a DIN 15185 szabvány alapján minősített. A tárolási rendszert a megbízó speciális igényeire szabva alakítjuk ki. A beérkező áruk fogadására 17 db dokkolókapu és 3 db ferde rámpa áll jelenleg rendelkezésre. Tetőfelületi felülvilágítók biztosítják a természetes megvilágítást. A mesterséges fényt a raktári tevékenységhez állítottuk be, a manipulációs területek munkáját pedig nagyobb fényerősségű LED-es világítótestek segítik.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

MILYEN TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁLUNK LEENDŐ PARTNEREINKNEK?

 

E-kereskedelmi fulfillment szolgáltatás

A Trans-Sped e-kereskedelmi szolgáltatása olyan teljes körű logisztikai kiszolgálást biztosít a nagyobb forgalommal vagy speciális kezelést igénylő áruval dolgozó webáruházaknak, ami a hazai piacon korlátozottan elérhető. Az e-kereskedelmi logisztika vagy fulfillment szolgáltatás lényege, hogy kifejezetten az online kereskedelem igényeire kínál megoldást.

 

 

Nagytarcsai fulfillment szolgáltatásunk komplex módon kezeli ügyfeleink kihívásait: a raktározást, árumozgatást, csomagolást, címkézést és kiszállítást szakértő kollégáink végzik. A rendszer skálázhatóságának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél forgalmához, könnyen lekövetjük a termékek méretbeli és kosár darabszámbeli változásait, így arányos költségek mellett hosszú távon is gazdasági előnyt biztosítunk ügyfeleinknek.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Raktárlogisztikai kiszolgálás 

A Trans-Sped Magyarországon több mint 200.000 m2 területen végez raktározási tevékenységet, több mint 200 db targoncával és emelőgéppel, fejlett informatikai háttérrel.

 

 

Raktárlogisztikai üzletágunk megoldja az áru mozgatásával és tárolásával kapcsolatos logisztikai problémákat. Szolgáltatásunk teljes körű: tartalmazza az áru tárolását, mozgatását, csomagolását és minőség-ellenőrzést is.

 

Vámügyintézés

A teljes körű export és import vámügynökségi szolgáltatást a Trans-Sped Magyarországon több telephelyen is végzi. Széles körű engedélyei segítségével biztosítja a megbízók árujának zökkenőmentes és gyors határátléptetését. Évente több mint 20 000 vámkezelést végez. Vállalatunk AEO F engedéllyel rendelkezik.

 

Árajánlat!

 

ELÉRHETŐSÉG

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu címen. Illetve, amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni, kérjük, keresse a legközelebbi értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen: 

Név: Pápai Anna
E-mail cím: papai.anna@trans-sped.hu
Telefonszám: +36203579015