Vigyázzunk egymásra!

Vigyázzunk egymásra!
A jelenlegihez fogható járványt még sosem tapasztaltunk, ezért szükség van mindenki higgadtságára, odaadására és emberségére ahhoz, hogy sikerüljön átvészelni.

Munkatársaink ebben a nehéz időszakban is nap mint nap fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy az ellátási láncok folyamatosan működjenek. Figyelemmel kísérjük a világban zajló eseményeket, és intézkedéseinkkel igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni az új helyzetekre, hogy a munkában és a magánéletünkben is minden tőlünk telhetőt megtegyünk a vírus terjedésének lassítása érdekében.

A munkánk sajátossága miatt sok kollégánk nem maradhat otthon. Ebből adódóan hatalmas felelősség hárul a cégünkre, hogy az ő egészségüket maradéktalanul megóvjuk. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenki kitartó munkáját. Óráról órára azon dolgozunk, hogy a küldetésünknek megfelelően fenntartsuk az ellátási láncok folytonosságát, alkalmazkodjunk a megváltozott vevői igényekhez, és a naponta akár többször frissülő hatósági iránymutatásokhoz. 

Továbbá aki csak teheti, immáron több hete otthonról dolgozik. A home office az egyik leghatékonyabb eszköz a vírus terjedésének megfékezésében, hiszen azokat is védi, akik otthon maradnak, és azokat is, akiknek be kell járniuk valamelyik telephelyünkre nap mint nap. Azáltal, hogy a telephelyeinken minimalizáljuk az egy időben jelen levő kollégák számát, már eleve csökkentjük a fertőzés veszélyét.

A kevesebb ember ugyanabban a térben nagyobb távolságot tud tartani, könnyebben be tudja osztani a közös helységek használatát, és a takarítás, fertőtlenítés is hatékonyabb. Akik otthon maradnak, azokra viszont új nehézségek várnak - a bezártság, az elszigeteltség és a magány. Ezek leküzdésében szintén segítséget ad a vállalatunk: bármelyik kollégánk bármikor bizalommal fordulhat a vezetőjéhez, emellett pedig egy olyan támogatást vezet be a Trans-Sped, mely a kollégáknak lelki, gazdasági vagy jogi segítségnyújtásban nyújt támogatást. 

 

Hasnoló tartalmak: