Folyamatosan bővülő Ipari Park Debrecenben

Folyamatosan bővülő Ipari Park Debrecenben
A Trans-Sped Csoport 1999 óta rendelkezik ipari park címmel, amely mellett 2007-ben elnyerte az Intermodális Logisztikai Szolgáltató Központ címet is.

A társaság üzemelteti a 28 hektáros ipari parkot és emellett számos, a betelepült vállalkozások működését és fejlődését segítő alap- és kiegészítő szolgáltatást nyújt, amelyek körét a jelentkező igényeknek megfelelően folyamatosan bővíti.

A park teljes mértékben közművesített. Tevékenysége kereskedelmi jellegű, környezetet terhelő zajhatások nincsenek. Személy- és haszongépjármű parkolók, hídmérleg szintén rendelkezésre állnak, és iparvágány található a területen. A parkban dolgozók több helyi autóbuszjáratot is igénybe tudnak venni a munkába járás céljából.

Kérj tőlünk gyors ajánlatot!

 

BIZTONSÁG

Körülkerített, 24 órás biztonsági szolgálat, beléptető és megfigyelő rendszer, létesítményi tűzoltóság által védett terület.

 

ELEKTROMOS ÁRAM

Az ipari parkban 3 db transzformátorállomás található, összesen 1600 kVA kapacitással, jelenleg kb. 800 kVA kapacitással működik.

 

TELEFON

SDN2 (igény szerinti ISDN2) vonalat tud nyújtani a Trans-Sped Csoport. A vonalak a szolgáltató részére megküldött igény beérkezésétől számított kb. 30 napra rendelkezésre állnak.

 

INTERNET

Optikai hálózattal lefedett, a sebesség bérlői igény szerint alakítható. A park fő erőssége a komplex logisztikai kiszolgálás, melyet a Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft. biztosít. 

 

FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK

Az ipari parkban nagyságrendileg 30.000 m2 beépíthető terület áll rendelkezésre további fejlesztésekre.

 

A CSARNOKOK JELLEMZŐI

 

PADOZAT TEHERBÍRÁSA

5 t/m2, különleges igény esetén indokolt a padozat külön bemérése. Világítás: tetőfelülelti felülvilágítók biztosítják a természetes megvilágítást. A mesterséges fény a raktári tevékenységhez került beállításra, a manipulációs területek munkáját nagyobb fényerősségű világítótestek segítik.

 

NYÍLÁSZÁRÓK

Hőszigetelt, szekcionált ipari kapuk külön személybejárókkal kiegészítve.

 

KÖZÜZEMI FOGYASZTÁS

Minden szekcióban külön mérhető. Tűzveszélyességi osztály: alacsony kockázati osztály.

 

 

Vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

DEBRECENI LOGISZTIKAI KÖZPONT ÉS IPARI PARK

40 000 m2 raktár és 30 000 m2 beépíthető terület a Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban

 

 

J4 CSARNOK

A J4 épületben 2 db egymással egymással egyező méretű és szimmetrikus kialakítású szekció kerül kialakításra, összesen 2750 m2-en, a hozzá tartozó kiszolgáló szociális és irodai konténerblokkokkal kiegészülve és a galériaszinten irodai helyiségekkel. A galériaszint a csarnok légterétől elválasztott, önálló gépészeti és épületvillamossági kialakítású.

Az új J4 épületrész magassága a szomszédos J2, J3 épületekkel azonos, a tárolási magasság 9,5 m. Az épületben elektromos targoncák akkumulátorainak töltési helyei füstszakaszonként csoportosítva biztosított.

Mindkét raktárrészben önálló külső megközelítéssel érhetőek el az épület tűzszakaszának beavatkozási központját is tartalmazó elektromos kapcsolóhelyiségek.

 

Kérj tőlünk gyors ajánlatot!

 

Az épület távlati kialakításában szerepel a tetőfelületen napelemes rendszer telepítése is, melynek kiépítéséhez a napelemes rendszer szaktervezője által igényelt szerkezetek és ezek rendszereit a tervezés során figyelembe vettük, de ennek beépítése várhatóan csak külön erre vonatkozó pályázati forrás igénybevétele esetén tud majd megvalósulni.

Az új raktárcsarnok megközelítése kamionközlekedésre alkalmas úton keresztül történik, mely jelenleg is már kiépített.

A megújuló energiával működtetett épületgépészeti rendszer a teljes épület fűtési és hűtési igényét levegő-levegős elven működő hőszivattyús épületgépészeti rendszer biztosítja, melynek készülékei a lapostetőn vannak. A raktártér télen min. 5 OC-ra temperált hőmérsékletű, de adott esetben a csarnoktér téli 20 OC-ra fűtése is megoldható.

Az épület tervezése során előtérbe került a megfelelő természetes megvilágítás biztosítása, ezért a felülvilágítók egyenletesen, a közlekedősávok fölé kerültek a tetőfelületen.

A raktár kamionos kiszolgálásához az ipari kapu helyett egy dokkolásra jobban alkalmas előtétzsilipes dokkoló került az előtető alatti épületbővítmény külső részére kb. 12 m hosszú szakaszon. A kialakítás során egy mobilrámpát helyeztünk az épületen belül a dokkolóállás belső oldalára, mely lehetővé teszi a közvetlen áruszállító járműre való rakodást, így a rakodás kézi emelő nélkül elvégezhető. Az előtető alatti rész beépítésére a mobilrámpa helyigénye miatt volt szükség, hogy ennek helyzete a belső közlekedő folyosó helyzetét és a szabad árumozgást ne korlátozza.

 

 

A fenti kivitelezéssel a rakodás során csökken a külső légtérhez kapcsolódó kapu felülete, így ez jelentős energetikai megtakarítást is eredményez a működés során. Az előtétzsilipes kialakítás előnye, hogy ennek illeszkedését az adott jármű platómagasságának megfelelően lehet beállítani, a rakodás időszükséglete is így csökken, ez is energiamegtakarítást eredményez.

A déli oldalon lévő kapuk a füstszakaszhoz igazodó kialakításhoz biztosítják a hő- és füstelvezetéshez szükséges frisslevegő utánpótlást. Ezek vezérlése a tűzjelzőrendszer jelére automatikusan indul.

Az építmény tűzvédelmi kockázati osztálya AK, azaz alacsony kockázati osztályba sorolt.

 

RAKTÁROZÁS

RAKTÁRLOGISZTIKA

A Trans-Sped Magyarországon közel 200.000 m2 területen végez raktározási tevékenységet, több mint 200 db targoncával és emelőgéppel, fejlett informatikai háttérrel, illetve környezetkímélő megoldásokkal: legújabb épületeinkben és raktárcsarnokainkban a zöld energia egyre nagyobb mértékű felhasználásával, hőszivattyús rendszerek kiépítésével. Fűtést, illetve hűtést igénylő termékek (pl. gyógyszerek) raktározását is a legmagasabb színvonalon látjuk el.

SZOLGÁLTATÁSOK

 

BIZTONSÁG

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

ÉRTÉKNÖVELŐ LOGISZTIKA

A logisztikai folyamatok sztenderdizálásával a kiszolgálás, és így a vevők munkafolyamatai egyszerűsödnek.

Ugyanakkor az ügyfelek versenyképességét a legtöbb esetben az a hozzáadott plusz jelenti, amivel kitűnhetnek versenytársaik közül. Ennek megtalálásában, rugalmas, cégre szabott kivitelezésében a Trans-Sped nagy gyakorlattal rendelkezik.

 

PARTNEREKRE SZABOTT RAKTÁROZÁS

 

NAGYOBB RAKTÁRKAPACITÁSAINK HELYSZÍNEI

Kérj tőlünk ajánlatot!

 

További szakmai tartalom: