A karbantartásban is élen a Trans-Sped

A karbantartásban is élen a Trans-Sped
Logisztikai technológia üzletágunk a Trans-Sped Csoport logisztikai berendezések karbantartásával foglalkozó szolgáltatása, amelyet az Észak-Magyarországon jelentkező piaci igény hívott életre 2007-ben, akkor még DTT Kft. néven.

A karbantartási szolgáltatásaink mellett a BagLine Compacta zsákológépgyártó magyarországi képviseletét látjuk el. A logisztikai technológia üzletágunk jelenleg 16 alkalmazottal, köztük mérnökökkel, műszerészekkel, villanyszerelőkkel és gépészekkel szolgálja ki az ügyfelek igényeit. Szakembereink többéves szakmai, illetve speciális vegyipari tapasztalattal rendelkeznek a karbantartási területen. Gépész- és műszerészműhelyekben végzik professzionális munkájukat Tiszaújvárosban.

 

 

 

 

 

ÜZLETÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

Kezdetben a korábbi Tiszai Vegyi Kombinát Nyrt. (jelenlegi MOL Petrolkémia Zrt.) kiszerelő gépsorainak műszaki karbantartása jelentette a fő profilunkat, mára pedig villamossági, gépészeti és műszeres pneumatikai szerelési tevékenységeket is ellátunk.

 

 

 

MINŐSÉGPOLITIKA

 

ISO 9001

Az üzletág célja, hogy 0-24 óráig megbízóik rendelkezésére álljon, és olyan megbízható, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtson számukra, amelyek az egészséget és a biztonságot nem veszélyeztetik. Ennek biztosítására 2013-ban az ISO 9001 szabványt vezettük be.

 

SCC

Ezen felül rendelkezünk az SCC tanúsítvánnyal, amely igazolja, hogy munkánk során megfelelünk a munkabiztonsági, munkaegészségügyi és környezetvédelmi követelményeknek.

 

MOL EBK

A Logisztikai üzletág munkavállalói rendelkeznek MOL EBK bizonyítvánnyal is.

 

Ajánlatkérés

 

 

Kiemelt figyelmet fordítunk vevőink elvárásaira, a jogszabályok és előírások, valamint a minőségi és munkabiztonsági követelmények és a biztonságos üzemeltetési kritériumok maximális betartására. Alvállalkozóinkat és beszállítóinkat különös gonddal választjuk ki, akiktől ugyanezt a minőséget követeljük meg minden termékre és szolgáltatásra vonatkozóan. A logisztikai technológia üzletág jelenleg több mint 150 beszállítóval dolgozik együtt.

 

Azért, hogy megbízóink folyamatosan végezhessék tevékenységeiket, és a megfelelő minőséget elérhessék, elengedhetetlen, hogy ipari berendezéseik megbízhatóan és kifogástalanul működjenek. Szakszerű karbantartási szolgáltatásainkkal a gépek élettartamát és hatékonyságát jelentősen növeljük. Munkatársaink rendszeresen szakmai képzéseken és továbbképzéseken vesznek részt, hogy az új technológiákhoz kapcsolódó ismereteket is elsajátítsák.

 

REFERENCIA

 

Kapcsolatfelvétel

 

További szakmai tartalmak: