Észak-Magyarországon bővül a Trans-Sped

Észak-Magyarországon bővül a Trans-Sped
Az országos jelenlét erősítése céljából a Trans-Sped 2023 novemberében új irodával bővül a Heves vármegyei Egerben. Az új lokáció a szállítmányozási és fuvarozási üzletág munkáját segíti többek között olyan speciális fuvarfeladatok kiszolgálásában, mint a túlméretes és túlsúlyos, valamint a road train szállítmányozás.

A komplex logisztikai szolgáltatóként ismert nagyvállalat folyamatosan fejlődik, ugyanis időről időre új szolgáltatásokkal, telephelyekkel bővül. A közel 20 regionális központjukkal már nem csak Magyarország teljes területét, hanem Szlovákia és Románia határhoz közeli részeit is lefedik. 

A 2023 novemberében, az Egri Bazilika szomszédságában nyitott iroda azon észak-keleti régióban található cégek, újonnan betelepülő vállalatok szállítmányozási és fuvarozási megrendeléseit teljesíti, akik a telített nagyvárosokban nem tudnak megfelelő partnerkapcsolatokat kiépíteni. 

 

Speciális fuvarfeladatokkal a logisztikai piac élvonalában 

A Trans-Sped több mint 33 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás és fuvarozás területén. Felkészült szakembergárdával és auditált alvállalkozóival belföldre, valamint Európa egész területére rendszeresen indítanak tehergépjárműveket. Flottájuk közel 250 darab saját, másfél évesnél fiatalabb tehergépjárműből áll, melyek korszerű technológiával vannak felszerelve. Szolgáltatási porfóliójuk széles, hiszen a gyűjtő szállítmányozástól kezdve a road train fuvarozási szolgáltatásig számos lehetőséget kínálnak a megrendelők számára. 

Az új iroda az általános szállítmányozási és fuvarozási megbízások mellett speciális fuvarfeladatok kiszolgálásában is nagy szerepet vállal: túlméretes és túlsúlyos rakományok, vagy egy időben történő, nagy mennyiségű áru szállításáról is gondoskodnak.